Van PDF naar GPS

Van PDF naar GPS

Originele PDF bestanden

originele PDF-kaart

Naar GPS

GPS maaikaart

Voorbeelden van de kaarten

Rietmaaien 2022

Live kaart in GPS

Rietmaaien met GPS

Met rietmaaien vanaf de boot/ponton is het moeilijk te coördineren voor de machinist waar hij zich precies bevind. Daarom is een maaikaart op GPS ideaal, zodat hij op de meter nauwkeurig weet waar hij moet beginnen en eindigen met maaien.

Vanaf het water is het lastig navigeren voor de machinist, dus een maaikaart op GPS is de ideale oplossing voor dit probleem.

Standaard maaikaart in GPS

Dit is een standaard maaikaart waarbij alleen de maaivlakken ingetekend zijn, waarbij de machinist weet waar hij moet beginnen en eindigen met maaien. Met deze vorm van gefaseerd maaien is deze simpele maaikaart erg praktisch.

Het is ook erg handig om de maaikaart bij te draaien in de maairichting, met gefaseerd maaien is het bijna onmogelijk om nog verkeerd te zitten.

Sloten/ nat profiel kaart

Sloten/ nat profielkaart

Hiernaast afgebeeld een sloot/ nat profiel kaart, geheel ingetekend met slootnummers.

Met deze kaart kunnen verschillende watergangen in lagen worden uitgevoerd, de lagen kunnen afzonderlijk in of uitgeschakeld worden. Omdat alle slootnummers vermeld staan kan de machinist aan het einde van de sloot, de sloot meteen afmelden bij de uitvoerder.

Gemak voor machinist en uitvoerder!!!

Voorbeeldkaart

GPS kaart

Dit is een volledige kaart omgezet in GPS. Sloten, ruw maaibeheer vijvers en overig beheer zijn in kleur verdeeld op deze kaart.

Op deze kaart weet de machinist op de maaier, maaikorf of maaiboot precies wat er moet gebeuren, en wat moet blijven zitten.

Omdat we gebruik maken van maps kaarten is de kaart actueel. Op veranderingen van de situatie is dus makkelijk in te spelen door de uitvoerder.