Makkelijk beheer van de maaikaart

Eenvoudig beheren

Onze kaarten zijn eenvoudig in maps te beheren, hier is geen opleiding voor nodig, een uitleg is voldoende. Nadat we de kaarten geleverd hebben kunt u zelf aantekeningen e/o opmerkingen invoeren. Dit is onderweg in het perceel ook erg handig, omdat u al op de betreffende locatie staat en niet meer naar de locatie op de kaart hoeft te zoeken, de betreffende aantekening is dus 100% zuiver op de juiste locatie.

Op kantoor is het makkelijk om de planning te maken op de PC, onderweg is dit eenvoudig aan te passen met een tablet. De werknemers in het veld kunnen gemakkelijk met een tablet of telefoon het werk uitvoeren. Maps werkt op alle mobiele apparaten met internet, en is in gebieden met weinig bereik ook offline te raadplegen.

Opgegeven sloten op de kaart kunnen eenvoudig intern afgemeld worden, en eventueel hoopjes slootvuil aangemeld en afgemeld.

Prijs/kwaliteit

Kaarten in maps zijn relatief makkelijk te genereren, er is dus geen duur abonnement voor nodig. We voeren de aangeleverde gegevens op de kaart in, de standaard maaikaart is klaar voor gebruik. Als de kaart online staat is hij makkelijk via mail of WhatsApp door te sturen naar de medewerkers, en deze is direct te gebruiken. Als er later aanpassingen uitgevoerd moeten worden kunnen wij, of uzelf deze doorvoeren, en de medewerkers krijgen deze aanpassingen gelijk door in hun maps.

We hanteren een standaard uurtarief, de prijs per kaart zal afhankelijk zijn van de grootte en opties op de kaart. Nadat de standaard maaikaart geleverd is, kunt u hem zelf bewerken en notities toevoegen. Wij kunnen dit ook bijhouden, als we dagelijks duidelijke notities toegestuurd krijgen.